Audi Q7

Инженерите от тази компания трябваше да работят усилено, за да създадат приличен модел, тъй като вече има много конкуренти, като BMW X5. Работата на специалистите не беше напразна, този SUV намери своя купувач.
Ако искате да купите Audi bu във Воронеж, тогава ще ви хареса размерът на тялото му, защото е доста голям и дълъг. С външния си вид той сякаш демонстрира на другите, че е готов да завладее всякакви пътища и дълги разстояния, давайки на собственика безупречен комфорт и легендарна немска надеждност на и извън пътя.
Предната част на колата привлича възторжени погледи от минувачите с ниско монтирана престилка под бронята. Добре проектираните фарове наподобяват кривоглед хищник. Също така в предната част на каросерията има ярък знак на модел от концерна Audi – радиаторна решетка, наричана Singleframe.
Интериорът на автомобила е лесно разпознаваем от феновете на известната автомобилна немска марка. Интериорът много напомня на автомобил от бизнес класа A6. Помислете за външните детайли, които са идентични за тези автомобили:

дисплей с размер 7 инча с MMI система;
волан с три спици, покрит с висококачествена естествена кожа;
седалките са оборудвани с еднакви бутони за регулиране в различни посоки;

Нови възможности

Модерната мода се отгатва в щамповането на каросерията и раменните линии на автомобила.
От новите функции в кабината, които определено трябва да бъдат подчертани в прегледа, е добавянето на трети ред седалки, което прави този SUV седемместен семеен автомобил.
Багажникът е много просторен, с обем от 775 литра. Ако изоставите последния ред седалки и ги сгънете, тогава обемът на багажното отделение ще бъде 2 хиляди литра!

Вашият коментар