Кола за вашата жена

Каква кола е най-добре да купите за жена си? Чисто нов Мерцедес или Бентли? Да, тези коли със сигурност са красиви и доста достойни за прекрасни дами. Цената на тези автомобили обаче никак не е малка, а и подходящи ли са за ежедневни нужди?

Преди две или три години кола от чужда марка с „автоматик“ можеше да се намери за петстотин хиляди рубли, но доларът расте, а инфлацията тласка цените нагоре. Освен това трябва да се помни, че ние избираме кола специално за съпругата.

А това означава, че колата е необходима не само за пътувания до салон за красота, но и за хранителни стоки, за транспортиране на деца до детска градина и училище и, разбира се, за доставка на реколта от градината.

Ето защо има смисъл да се обмислят опции в рамките на 700 хиляди рубли.

Трябва да се съсредоточите върху намирането преди всичко на надеждна и безопасна кола, която не изисква чести ремонти. Също така колата трябва да бъде модерна, стилна и в същото време практична.

Най-добрият избор би бил в полза на висока кола със сравнително просторен интериор и просторен багажник. И кросоувърите са идеални за тези параметри, те също се наричат ​​“SUV“. И не забравяйте, че искаме да намерим кола с климатик, електрически прозорци / огледала, отопляеми седалки, въздушни възглавници и ABS (антиблокираща спирачна система) за 700 хиляди.

Ето списък с автоматични автомобили, които можете да закупите за жена си с определената сума в джоба си или като използвате заем от нашата компания:

Нашият списък включва 4 модела на една и съща цена, идеални за вашата половинка по отношение на цена-надеждност и комфорт-безопасност. Всички тези автомобили са винаги налични в шоурума на RDM-Import.

Hyundai Tucson

Nissan X-Trail

Kia Sportage

Nissan Qashqai

Вашият коментар