Как да разберете дали колата е пребоядисвана

Ако колата е претърпяла сериозни инциденти, тогава със сигурност нямате нужда от такава кола и няма смисъл да ходите в сервиза и да проверявате техническото й състояние. Освен това сервизът ще вземе пари за проверка на колата, а вие ще загубите време.

Вероятно мнозина вече знаят, че има такива устройства – дебеломери, които ви позволяват да разберете дали елементите на тялото са пребоядисани. Но не всеки има такова устройство, защото няма смисъл да го купувате заради една покупка на автомобил на всеки 3-5 години.

В този случай можем да ви помогнем да спестите време и пари. Но най-важното е, че искаме да ви помогнем да закупите качествен автомобил. Нашата компания винаги разполага с повече от 200 коли на склад и ако нищо не ви устройва и намерите кола другаде, тогава можем да ви помогнем и ние.

как става това

 Идвате всеки ден от седмицата, по всяко работно време в нашата автокъща за

автомобил, който искате да тествате. И, разбира се, с продавача на това

машина, ако той няма нищо против всякакви проверки.

 Свържете се с всеки служител на нашата компания – никой никога няма да го направи

откажете – всеки е готов да ви помогне.

 Служител на фирмата ще провери боята на автомобила

калибриран и тестван дебеломер на максималния брой точки на машината. Понякога боядисването на тялото е доста висококачествено, което ще изисква проверка не само с помощта на устройството, но и използването на професионален опит и знания.

Признаците за подмяна на части от тялото или тяхното оцветяване могат да бъдат различни. Един от вариантите е повредена боя върху болтовете на елементите на тялото. Или напълно подменен елемент, който може да се разпознае например по надписа на производител, различен от страната на производителя на машината.

Нашият специалист ви дава независима оценка на боята на автомобила, след което вие решавате дали да разгледате автомобила допълнително или не. Ако да, тогава ние ще направим правна проверка за вас на някои документи на автомобила и самия продавач.

Тази проверка ще бъде включена в цената на услугата.

Приятели, моля свържете се с нашата компания за помощ при проверка на автомобила. Това ще увеличи шансовете ви да закупите качествен автомобил. И още веднъж напомням, че нашата цел е да създадем цивилизован пазар за продажба на автомобили без измама, без лъжа, без унижение и грубост. Пазар, на който продавачът не се страхува да направи зрителен контакт, а отношенията са изградени върху взаимно уважение и полза.

Присъединете се към нашата цел. Заедно ще направим тази област по-честна, по-проста и по-ясна!

Вашият коментар